Чт, 2024-03-28, 11:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:28
У разі скидання листівок КНДР завдасть удару по Південній Кореї
Інші останні Новини світу
Влада КНДР заявила в п'ятницю, 19 жовтня, що відкриє вогонь по території Південної Кореї, якщо Сеул знову відправить на територію держави провокаційні листівки, повідомляє РИА "Новости".

Якщо листівки потраплять на територію КНДР, країна завдасть "безжального військового удару без попередження" по Південній Кореї.

Раніше південнокорейські активісти неодноразово організовували скидання пропагандистських листівок у КНДР, використовуючи для цього повітряні кулі, наповнені газом. У 2011 році окрім листівок із закликами до скидання діючого режиму, в "посилки" були вкладені шкарпетки. Їх активісти пропонували громадянами КНДР обміняти на їжу на чорному ринку.

У січні 2012 року, з нагоди свята Нового року, з території Південної Кореї північним сусідам відправили 20 повітряних куль з 100 кілограмами тістечок.

Психологічна війна проти КНДР ведеться Південною Кореєю з приходом до влади уряду президента Лі Мен Бака в 2008 році. У листівках, що поширювалися в 2011 році, повідомлялося про антиурядові демонстрації, що охопили низку країн Північної Африки і Близького Сходу, а також містилися заклики до скидання північнокорейського режиму.

Пхеньян офіційно повідомляв Сеул про те, що, якщо поширення листівок триватиме, армія Північної Кореї завдасть удару "по місцях провокаційної діяльності" сусідів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: КНДР, Південній Кореї, скидання листівок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]