Чт, 2024-03-28, 18:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:39
У Ризі відреставрували найбільший в світі старообрядницький храм
Інші останні Новини Європейського Союзу
В Успенському храмі Ризької Гребенщіковьскої старообрядницької громади завершилися ремонтно-реставраційні роботи найбільшої в світі старовірської молитовні. Про це розповів журналістам керівник видавничо-просвітницького відділу громади Іларіон Іванов.

Знайомлячи з оновленим залом, він розповів, що в приміщенні було проведено не тільки косметичний ремонт, а й відреставровані старі фрески і розписи, в результаті чого воно тепер набуло по-старообрядськи скромний, але світлий і урочистий вигляд У той же час, якщо ви плануєте зробити ремонт, але не в своєму храмі, а в оселі, тоді вас беззаперечно хвилює питання, де можна придбати металопластикові вікна ціни на які будуть доступними, а якість — високою. Відповідь на це запитання просте — вигідно купити металопластикові вікна в Україні можна на порталі vikonda.ua.


У той же час, повернувшись до Ризької старообрядницької громади, слід зазначити, що голова ради громади Олександр Лотки висловив задоволення результатом виконаної роботи і подякував за прекрасну якість тим, хто її виконав, а також парафіянам, котрі надали матеріальну підтримку реставраторам.

Роботи в інших приміщеннях храму ще тривають, але повинні закінчитися до майбутнього 28 серпня свята Успіння Пресвятої Богородиці.

Попередній ремонт у молитовні був зроблений в 1958 році.

За різними даними, в Латвії проживають приблизно 80 тисяч старообрядців і вихідців із старообрядницьких сімей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1029 | Додав: nowyny | Теги: металопластикові вікна ціни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]