Сб, 2024-04-20, 14:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:48
У розробки газових родовищ в Африці Японія інвестує 2 млрд дол
Інші останні Новини світу
Протягом найближчих п'яти років японський уряд надасть африканським країнам допомогу у видобуванні природних ресурсів у вигляді інвестицій на суму 200 млрд ієн (2 млрд доларів), повідомляє Газета.Ru з посиланням на телекомпанію NHK.

Міністр економіки, торгівлі й промисловості Японії Тосіміцу Мотегі розповів про цей план в Токіо, на японо-африканській конференції міністрів.

"Під час конференції відбувся обмін думками про те, як Японія могла б допомогти країнам Африки в розробці їхніх природних ресурсів. Уряд Японії прагне забезпечити країні стабільні поставки природного газу й мінеральних ресурсів з Африки, ставлячи метою диверсифікувати джерела", — відзначає NHK.

Виступаючи перед журналістами, Мотегі вказав, що Японія буде не просто сприяти вкладенню інвестицій, але й надаватиме допомогу африканським країнам у професійній підготовці власних кадрів, щоб ці країни змогли розвиватися самостійно.

Учасниками конференції були офіційні особи з 15 африканських країн, що займаються питаннями розробки природних ресурсів.

Відзначимо, що також Японія разом із Францією збирається побудувати АЕС у Туреччині.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 919 | Додав: admin | Теги: Японія, африка, розробка газових родовищ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]