Пт, 2024-03-29, 09:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
У самочинному захопленні пляжу звинувачують головного кадровика Кабміну
Інші останні Новини з регіонів України
Директора Департаменту кадрового забезпечення Секретаріату Кабінету міністрів України Юрія Євтєєва звинувачують у самочинному захопленні громадського пляжу, що належить територіальній громаді села Осещина Вишгородського району.

Крім того, Євтєєву інкримінують ведення, в порушення вимог чинного природоохоронного законодавства, будівництва в рекреаційній зоні. Цією справою зайнялась прокуратура Київської області, пише Gazeta.ua.

Відповідне звернення щодо перевірки діяльності головного кадровика Кабміну підготував народний депутат від фракції УДАР Сергій Каплін.

Прокуратура вже передала інформацію для розгляду та відповідного реагування Державній інспекції сільського господарства та Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Київській області.

За словами блогера і журналіста Геннадія Боценюка, мешканці Осещини протестують проти порушення своїх прав з боку високопоставленого чиновника Кабміну, вважаючи, що дії Євтєєва підривають авторитет уряду та влади в цілому.

Зазначимо, конфлікт між урядовим високопосадовцем і селянами триває ще з 2005 року, коли Євтєєвим було здійснено побиття кількох місцевих, які прагнули зупинити його дії.

Як уточнив Боценюк, головний кадровик Кабміну має дачу у Вишгородському районі. Там поруч із селом і дачним кооперативом "Мічуренець" був розташований громадський пляж.

"Тепер на місці пляжу бетонований паркан і будмайданчик. Які хороми Євтєєв хоче відгрохати, точно невідомо. Може не гірше, ніж дачка в Межигір'ї. Але питання в іншому. Коли місцеві жителі спробували протестувати проти захоплення пляжу, вони були особисто Юрієм Євтєєвим і його зятем побиті, обстріляні з газової та травматичної зброї", - розповів журналіст. Один з постраждалих навіть став інвалідом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1027 | Додав: adminA | Теги: самочинне захоплення пляжу, головний кадровик Кабміну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]