Пт, 2024-03-29, 00:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:31
У секторі "М" обстріли гримлять по всій лінії зіткнення. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики розпочали сьогоднішню добу з потужного обстрілу на Луганському напрямку.

Про це повідомив у п'ятницю 6 грудня на брифінгу речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник.

"Доба розпочалася з потужного обстрілу з 152-мм гармат. За 10 хвилин бойовики випустили 50 артснарядів по українським позиціям біля села Троїцьке. Також неподалік Новозванівки бойовики випустили 20 мінометних мін. Ворог продовжує тактику застосування важкої зброї переважно вночі", - розповів речник.

На Донецькому напрямку бойовики 6 разів порушили перемир’я, майже всі випадки – в районах Авдіївки та селища Луганське. В обох місцях противник стріляв з мінометів – загалом випустив 49 мін, сказав Мотузяник.

За його словами, на Маріупольському напрямку обстріли тривали по всій лінії зіткнення – від Красногорівки та Мар’їнки на півночі через Новотроїцьке, Павлопіль і Гнутове до сіл Водяне й Широкине на узбережжі Азовського моря. Майже всі провокації супроводжувалися вогнем з легкої зброї, лише пізно вночі противник випустив 5 мінометних мін біля Мар’їнки.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу бойовики продовжили обстріли українських позицій на всіх напрямках, вони відкривали вогонь 32 рази. Одного військовослужбовця ЗСУ поранено.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі.

Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також 23 грудня сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

1 січня 2017-го, в перший день нового року, бойовики 38 разів обстріляли позиції сил АТО, з них 26 раз – на маріупольському напрямі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 734 | Додав: adminA | Теги: обстріли, всія лінія зіткнення, сектор М | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]