Пт, 2024-03-29, 04:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:16
У семи регіонах України викриття торговців зброєю закінчилося обшуками
Інші останні Кримінальні новини

Викриття торговців зброєю закінчилося обшуками у семи регіонах України

Поліція викрила організоване злочинне угруповання, яке займалося постачанням в Україну і розповсюдженням нелегальної зброї.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, Департаментом карного розшуку з територіальними підрозділами і Головними управліннями в областях було виявлено злочинну організовану групу. Її члени упродовж тривалого часу займалися поставками в Україну нелегальної зброї, а також її переробкою та продажем. Зокрема, зловмисники модернізували і розповсюджували стрілецьку зброю, боєприпаси та вибухівку через інтернет, використовуючи різні сервіси експрес-доставки.

У ході проведення оперативно-розшукових і слідчих дій поліцейські встановили місця розташування майстерень.

"Вчора співробітниками Департаменту карного розшуку спільно з територіальними підрозділами карного розшуку за участю співробітників СБУ на території України в різних областях було проведено 50 обшуків. Під час їх проведення була припинена злочинна діяльність групи, яка займалася переробкою, реалізацією, виготовленням зброї, використовуючи експрес-доставку поштою", - повідомив Аброськін.

Поліція викрила торговців зброєю та обшукала їхні майстерні у семи регіонах

Процесуальні дії тривали на території семи регіонів України. Унаслідок проведення обшуків правоохоронці вилучили автомати, пістолети, кілька тисяч набоїв, глушники та гранати. Крім того, вилучено металообробні станки, а також деталі до нарізної вогнепальної зброї - магазини, рамки зі стволами, стволи, рукоятки тощо.

У рамках кримінального провадження правоохоронці затримали 2 учасників злочинної групи. Слідчі дії тривають і розслідування.

У військовій частині в Житомирській області лейтенант, який здавав зброю після добового чергування, вистрілив в іншого чергового. Поранений майор зараз у шпиталі. Куля пройшла наскрізь через стегно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 745 | Додав: adminA | Теги: обшуки, семи регіонах України, викриття торговців зброєю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]