Вт, 2024-04-23, 22:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:37
У середньовічному замку зняв кліп дует Zapaska. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини

Український shy-pop дует Zapaska презентував нове відео на пісню "Вершники", зняте у старовинній вежі в Кам’янці-Подільському, повідомляє Cultprostir.

Зйомки проходили у вежі Польської брами – гідрофортифікаційної споруди XV-XVI століття, яка за часів середньовіччя слугувала в’їздом до міста. На відео гурт виконав акустичний варіант композиції.

"Ми вирішили зняти відео саме у вежі Польської брами, бо вона є найближчою до місця, де ми мешкаємо. Ця вежа в хорошому стані, її реставрували у 80-х роках. Окрім цього, у вежі незвична акустика, і ми хотіли, щоб наша пісня, яка віддає готичністю, звучала в обрамленні кам’яних середньовічних стін. Сюжет пісні також певним чином середньовічний", - розповів учасник гурту Zapaska Павло Нечитайло.

Пісня "Вершники" основана на відомому сюжеті з "Откровення" Іоанна Богослова про чотирьох вершників Апокаліпсису. Вона виконується англійською та українською мовами. Композиція увійшла до альбому "Kontur".

Операторською роботою та монтажем займалися Олександр Кохан та Максим Лісовський.

Раніше нові кліпи випустили "Океан Ельзи", "Воплі Відоплясова", "Антитіла", ТНМК, "5'nizza", Ярмак і "Друга ріка".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 740 | Додав: adminA | Теги: середньовічний замок, кліп дует Zapaska | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]