Пт, 2024-03-29, 15:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:40
У шести областях ДФС вирішили звільнити керівництво митниць
Інші останні Кримінальні новини

 Держфіскальна служба ухвалила рішення щодо звільнення низки керівників та заступників Вінницької, Волинської, Запорізької, Полтавської, Рівненської та Сумської митниць ДФС, начальників окремих митних постів.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Як зазначається, підрозділами внутрішнього аудиту та контролю під час перевірок виявлені значні недоліки та порушення при організації митного контролю й митного оформлення товарів, транспортних засобів, боротьби з контрабандою та протидії митним правопорушенням.

Порушення були викриті майже на кожній митниці, повідомляє фіскальна служба.

Також зафіксовані численні випадки ввезення транспортних засобів на митну територію в режимі "транзит" з метою уникнення сплати митних платежів та користування ними на території України.

Матеріали перевірки та відібрані пояснення посадових осіб передані до відповідних підрозділів для з’ясування ознак правопорушень, в тому числі і їхньої корупційної складової.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що Державну фіскальну службу суттєво скоротять, а податкову міліцію – ліквідують.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 862 | Додав: adminA | Теги: дфс, керівництво митниць, шість областей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]