Пт, 2024-04-19, 22:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:38
У штабі АТО зафіксували 28 обстрілів з боку бойовиків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу, 9 січня, зафіксовано 28 випадків застосування бойовиками проросійських НВФ зброї проти сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Відзначається, що найбільше епізодів порушення противником режиму "повної тиші" було на Горлівсько-Світлодарській дузі і в районі тимчасово окупованого Донецька.

Зокрема, українські позиції біля Новгородського ввечері бойовики в черговий раз обстріляли з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, гранатометів, а також забороненого мінськиму домовленостями озброєння танка. По опорному пункту сил АТО, розташованому поруч, загарбники відкривали вогонь з озброєння БМП.

З 18:00 вчорашнього дня до опівночі російсько-терористичні гібридні бандформування неодноразово вдавалися до збройних провокацій із застосуванням стрілецької зброї в районі Мар'їнки, Опитного, Авдіївки, Троїцького, Новгородського, Зайцевого та Луганського.

На Луганщині та Маріупольському напрямку бойовики зброю не застосовували.

З початку поточної доби вони лише один раз відкривали вогонь - із стрілецької зброї біля Новгородського.

Раніше повідомлялося, що проросійські бойовики обстріляли селище Зайцеве, північніше тимчасово окупованої Горлівки Донецької області, зі стрілецької зброї і гранатометів, поранивши місцеву мешканку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: 28 обстрілів бойовиків, штаб АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]