Пт, 2024-04-19, 16:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:04
У штаті Арканзас знову випав дощ з мертвих дроздів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Масова загибель чорних дроздів сталася новорічної ночі в одному з міст американського штату Арканзас - рівно через рік після аналогічного інциденту в тому ж місці, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на телеканал CNN.

Природоохоронні органи Арканзасу рік тому повідомляли про загибель 4 тисяч чорних дроздів, які 1 січня буквально падали з неба на міські вулиці. Тоді фахівці пояснили загибель птахів шумом від вибухів петард і феєрверків, які могли викликати стрес у пернатих.

Цього року масштаби падіння птахів виявилися значно скромнішими, орнітологи вважають, що в Бібі 1 січня загинуло близько 200 птахів. При цьому місцева влада заявляє, що на відміну від минулорічного інциденту цього разу причиною загибелі дроздів став злий умисел.

"Є свідчення про феєрверки, які запускалися прямо в гущу зграї (дроздів). І це не було випадковістю", - заявила представниця комісії штату з полювання та рибальства Дженні Портер.

Телеканал зазначає, що поліція Біба в екстреному порядку заборонила городянам користуватися піротехнічними пристроями. Влада припускає, що можливих підозрюваних у цій справі буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що нещодавно у місті Седар-Сіті, що в американському штаті Юта, тисячі водних пернатих розбилися об покриті асфальтом майданчики, очевидно, помилково прийнявши їх за водойми.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: Масова загибель чорних дроздів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]