Чт, 2024-03-28, 17:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:32
У справі Охендовського САП відновила слідство
Інші останні Кримінальні новини

САП відновила слідство у справі Охендовського

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відновила досудове розслідування в кримінальному провадженні щодо голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив прокурор САП Віталій Кравець.

“Вчора на виконання рішення Солом'янського суду від 3 квітня ми відновили досудове розслідування у кримінальному провадженні (щодо Охендовського - ред.)”, - сказав Кравець.

Він зазначив, що подальший рух у досудовому розслідуванні і остаточне рішення буде залежати від старшого прокурора групи, яким є керівник САП.

Водночас, як уточнив Кравець, можливість для повторного призупинення слідства у цій справі наразі все ще існує.

“Слідчий суддя, коли скасовував постанову про призупинення, він, в принципі, прямо вказав нам на те, що залишається така можливість (для повторного призупинення - ред.), і я не виключаю такої можливості. Враховуючи, що наша позиція полягала в тому, що остаточне рішення ми можемо робити лише на підставі інформації від всіх міжнародних партнерів, а до цього часу ще не отримали інформацію від двох із них”, - підкреслив прокурор САП.

Як повідомлялося, 9 червня 2017 року САП повідомила про тимчасове призупинення розслідування у справі Охендовського. У САП обіцяли поновити розслідування після виконання запитів відомства про міжнародно-правову допомогу.

3 квітня Солом'янський райсуд Києва скасував постанову керівника САП Назара Холодницького про призупинення розслідування у справі щодо голови ЦВК Михайла Охендовського.

У квітні 2017 року НАБУ направило до САП оновлену підозру голові ЦВК Охендовському, якому інкримінують отримання грошей із "чорної каси" Партії регіонів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 636 | Додав: adminA | Теги: слідство, сап, справа Охендовського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]