Чт, 2024-04-25, 10:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
У США перегони Nascar довелося призупинити: через зіткнення 10 авто травмувалися 33 глядача. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Відразу десять гоночних автомобілів зіткнулися в суботу, 23 лютого, під час змагань гоночної асоціації NASCAR на міжнародному автодромі в американському місті Дейтона-Біч (штат Флорида), за останніми даними, уламки, що розлетілися, поранили 33 глядача, повідомляє агентство РИА "Новости" з посиланням на AP.

Раніше повідомлялося про 15 постраждалих.

Зіткнення сталося всього за кілька секунд до фінішу першого автогонщика Рейгана Сміта, який намагався блокувати автомобіль Бреда Казеловского, що проривався до фінішу. Через цей маневр новачок сезону Кайл Ларсон врізався в сусідні автомобілі. Удар був настільки сильним, що автомобіль Ларсона № 32 підкинуло у повітря, гоночний болід врізався в сіткове огородження, зведене над бетонним парканом, що відділяло трасу від глядацьких трибун.

При зіткненні на глядацькі трибуни полетіли уламки автомобілів, включаючи одне з коліс. Серйозні поранення отримали 14 осіб, їх госпіталізували в місцеву лікарню, іншим постраждалим було надано медичну допомогу у медпункті гоночного стадіону. Ніхто з гонщиків не постраждав. Не виключено, що причиною аварії могло стати тріснуте колесо, відзначає агентство France Presse.

Нагадаємо, у 2010 році один глядач загинув і п'ятеро отримали поранення в результаті аварії на першому етапі ралі "Дакар-2010 "між аргентинськими містами Колон і Кордоба.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1042 | Додав: adminA | Теги: США, перегони Nascar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]