Пт, 2024-04-26, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:44
У США прем'єра "Бетмена" закінчилася масовим розстрілом
Інші останні Новини світу

Опівнічна прем'єра нового фільму про Бетмена переросла в стрілянину із жертвами, повідомляє "Газета.Ru" з посиланням на Reuters.

Згідно з повідомленням, у США в штаті Колорадо 12 людей вбито і 50 поранено в стрілянині під час прем'єри нового фільму про Бетмена в місті Аврора в околицях Денвера.

Представник місцевої лікарні передає, що до них доставили двох поранених у критичному стані. Місцева радіостанція KOA повідомила, що, за попередніми даними, поранень зазнали 30-40 осіб.

Тим часом телеканал Russia Today повідомляє про щонайменше 12 убитих і 20 поранених під час прем'єри фільму "Темний лицар: Відродження легенди".

Поліція поки що не може повідомити, що саме сталося. Очевидці розповіли, що по глядачах почав стріляти невідомий чоловік у масці. Він також кинув у зал гранату зі сльозогінним газом, за іншою версією - це була димова завіса.

За даними місцевих ЗМІ, тих, хто стріляв, було двоє. Крім того, вони використовували вибуховий пристрій, від вибуху якого поранено кількох осіб. Поліція евакуювала людей через побоювання, що в будівлі кінотеатру міг би бути закладений ще один вибуховий пристрій.

Нагадаємо, під час перегляду в кінотеатрі фільму Девіда Фінчера "Загадкова справа Бенджаміна Баттона" 29-річний Джеймс Джозеф Кьялелла-молодший з Філадельфії спробував застрелити глядача, що сидів попереду. Як з'ясувалося пізніше, імпульсивному Кьялеллі заважали розмови балакучих сусідів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1063 | Додав: admin | Теги: прем'єра бетмена, масовий розстріл, США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]