Пт, 2024-03-29, 02:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
У США винайшли підводний мотоцикл для диверсантів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
На озброєння армії США надійдуть безшумні електричні мотоцикли, спеціально розроблені для нічних операцій, передає Lenta.ru.

Електричний двигун дає змогу знизити гучність і тепловиділення, а інфрачервоне підсвічування уможливить їздити з вимкненими фарами. Виробник, компанія Zero Motorcycles, також обіцяє роботу під водою і підвищену міцність.

Електромотор, як йдеться у повідомленні Zero Motorcycles, дозволяє знизити тепловиділення і підвищити керованість: розробники підкреслюють плавність регулювання потужності і економічне гальмування з одночасною підзарядкою акумулятора. Розряджені акумулятори можна перезарядити за годину або змінити на нові за хвилину.

Для їзди вночі передбачено інфрачервоний прожектор, який дозволяє керувати мотоциклом у цілковитій темряві і при цьому не помітний для спостереження. Електричні компоненти ізольовані і здатні витримати занурення у воду щонайменше на один метр.

Безшумний мотоцикл Zero MMX постачатимуть тільки військовим, однак напрацювання в частині електродвигуна буде використано в цивільній версії.

Раніше японський виробник унітазів TOTO представив мотоцикл, котрий як паливо використовує продукти життєдіяльності тварин.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 838 | Додав: adminA | Теги: підводний мотоцикл, США, диверсантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]