Вт, 2024-04-16, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:55
У старовинному замку на Львівщині проведуть український Woodstock
Інші останні Новини шоу-бізнесу

  28-30 липня відбудеться масштабний рок-фестиваль Woodstock Ukraine, який пройде на території старовинного замку в селищі Свірж на Львівщині.

"Важлива складова Woodstock — це виховання і об’єднання молоді та розкриття потенціалу вітчизняної рок-музики. Тут нові українські гурти мають змогу, з одного боку, показати свою творчість, а з другого боку – побачити виступи західних колег", – розповідає організаторка фестивалю і представниця благодійного фонду "Серце до Серця" Євгенія Баранська, передає Cultprostir.

Назву ця подія отримала від легендарного Вудстокського фестивалю 1969 року, який став актом протесту проти війни у В`єтнамі і зібрав таких зірок, як Джимі Хендрікс, Дженіс Джоплін, The Who та інші. Його девізом був: "За мир, любов і музику". Організатори львівського "Вудстока" обрали таке саме гасло, проводячи паралелі з сучасними подіями в Україні.

Woodstock Ukraine проходить вже п’ять років поспіль. Цього року його учасниками стануть чеський гурт The Snuff, бєларуси "Дай дарогу", польські колективи Clock Machine і Wild Pig, а також гурти з України – Sinoptik, Indytronics, "Скрябін", Fontaliza, Detach, "её", "Фіолет", "Тріставісім" і Arlett.

"Наша ідея – створити місце, де молодь зможе спілкуватися мовою музики та свободи, місце, де ти можеш бути самим собою, відкинувши проблеми великого міста, поєднатися з природою й познайомитися з людьми, які мислять так само, як і ти", – каже Баранська.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Окрім музичної програми, будуть театральні постановки, кінопокази, майстер-класи та різноманітні активності.

Організаторами "Вудстока" виступають Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" і представники польського Woodstock, який проводять із 1995 року.

Протягом фестивалю будуть збирати кошти на лікування дітей з різних міст України, а також для обладнання дитячих лікарень.

Нагадаємо, вперше знаменитий рок-фестиваль Woodstock прогримів в Україні в серпні 2012 року на території аеродрому міста Калинівка (Вінницька область). Девізом "первістка" став вислів "Любов, Дружба і Музика".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: старовинний замок, український Woodstock, Львівщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]