Чт, 2024-04-25, 13:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:48
У Торонто пікетували українське консульство, а в Лондоні заблокували посольство - ЗМІ
Інші останні Українці в світі
Українці Канади зібралися в ніч на середу в українському консульстві в Торонто, де вшанували пам'ять загиблих в Києві. А українці в Лондоні заблокували виходи з посольства України у Великобританії. Про це повідомляє медіа-портал української діаспори VIDIA.

Українці Торонто запалили свічки і молилися за душі померлих протестувальників, а також за мир і справедливість в Україні. Вони також вимагали введення урядом Канади жорстких санкцій щодо української влади.

Тим часом українці в Лондоні намагалися захопити Посольство України у Великобританії, заблокувавши всі виходи.

"Через кілька годин приїхала поліція і змусила звільнити виходи з посольства, але активісти будуть продовжувати тиск біля обох виходів цілодобово", - повідомив активіст лондонського Евромайдану.

Мітингувальники всю ніч кричали дипломатам гасла, зокрема "Банду геть!", і голосно стукали касками по асфальту.

Загалом, як зазначає портал, в діаспорі миттєво відреагували на кровопролиття в Києві. Зокрема, українці мітингували в Римі, пікетували штаб-квартиру ООН у Нью-Йорку, Посольство України в США та Посольство України в Польщі.

На сьогодні заплановані нові протести, зокрема знову в Торонто, а також в Оттаві, Чикаго. У Нью-Йорку збираються пікетувати Федеральний резервний банк США, йдеться в повідомленні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1076 | Додав: adminA | Теги: українське консульство, пікет, торонто, посольство, ЗМІ, Лондоні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]