Чт, 2024-04-25, 11:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:55
У Великій Британії слон задрімав на дорозі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Африканський слон на прізвисько П'ятий заблокував рух по автомобільній дорозі в Англії, тому що приліг на асфальт, аби трохи подрімати. Інцидент стався на шляху, що веде в сафарі-парк у Західному Мідленді, пише The Daily Mail.

За словами доглядача сафарі-парку Енді Плама, в обов'язки якого входить нагляд за слонами, П'ятий швидше за все вирішив поспати, тому що його розморило через спеку нетипову на території Англії для початку жовтня. При цьому Плам підкреслив, що не здивований такою поведінкою свого підопічного - у слона, за словами наглядача, дуже норовистий характер.

Скільки часу П'ятому знадобилось на те, щоб виспатись, не уточнюється. Відомо, що за час його "тихої години" на дорозі в сафарі-парку утворилась досить значна пробка, так як об'їхати тварину водії ніяк не могли. "Коли він прокинувся, то, напевно, навіть не зрозумів, для чого навколо нього виникла така метушня", - зазначив Плам.

Коли П'ятий, вага якого становить 5,5 тонн, нарешті підвівся з дороги, він пішов у менш гучне місце, щоб продовжити відпочинок. Водії ж нарешті отримали можливість вирушити вглиб сафарі-парку.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_slon-zadrimav-na-dorozi-u-velikij-britaniji/403568">Gazeta.ua</a>
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1333 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]