Сб, 2024-04-20, 12:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
У вибухах в Брюсселі голова СБУ допускає "російський слід". В Україні посилили заходи безпеки
Інші останні Офіційні новини

Голова Служби безпеки України Василь Грицак не здивується, якщо згодом виявиться, що за сьогоднішніми вибухами в Брюсселі стоять спецслужби Російської Федерації, і це є елементом гібридної війни, яку розв`язує Росія. Про це Грицак заявив, виступаючи перед студентами та викладачами Києво-Могилянської академії, передає УНІАН.

"Я не здивуюся, якщо то є елементом так званої гібридної війни Росії, хоча зараз будуть кивати, що за цим стоїть ІДІЛ", - сказав Грицак.

"У зв'язку з терактами в Брюсселі, звичайно, будуть підвищені заходи безпеки по всій Україні. З цього приводу я вже сьогодні доповідав президенту (Петру Порошенко - ред.), і президент дав вказівки посилити заходи безпеки", - сказав Грицак журналістам, передає "Інтерфакс-Україна".

При цьому Грицак наголосив: "У нас у підвищену бойову готовність приведені всі підрозділи СБУ, в першу чергу це стосується підрозділів антитерору".

Говорячи про події, що відбулися в Брюсселі, глава СБУ зазначив: "Я не хочу бути голослівним і стверджувати про щось, але я не здивуюся, якщо за цими терактами в Брюсселі з'явиться "російський слід".

Нагадаємо, в аеропорту Брюсселя в результаті серії вибухів загинули більше 10 осіб, декілька десятків людей поранені. Крім того, два вибухи пролунали в метро Брюсселя.

Зазначимо, 18 березня бельгійській поліції вдалося затримати Салаха Абдеслама - організатора терактів в Парижі 13 листопада минулого року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: україна, російський слід, вибухи, брюссель, заходи безпеки, Голова СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]