Вт, 2024-03-19, 07:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:49
У відборі до Чемпіонату світу збірна України з пляжного футболу розгромила команду Франції
Інші останні Спортивні новини

В італійському Єзоло завершився матч першого туру другого групового етапу Європейського кваліфікаційного турніру Кубка світу-2015, в якому збірна України розгромила команду Франції з рахунком 5:1.

Доля матчу вирішилася в першому періоді, повідомляє офіційний сайт змагань.

Впродовж двох із трьох періодів українці мали повну перевагу над суперником і в кожній з 12-хвилинок забили по два голи. На 8-й хвилині рахунок відкрив точним ударом Олег Будзько. А вже за хвилину Костянтин Андрєєв збільшив перевагу своєї команди. На 16-й хвилині Олег Зборовський довів рахунок до великого, а на 18-й - Андрій Борсук забив четвертий гол поспіль у ворота французів. Лише третій період пройшов у спокійній рівній боротьбі, де команди ”вибухнули” лише на останній 36-й хвилині. На точний удар француза Мішеля Пажі українці відповіли другим голом Будзько.

Нагадаємо, за регламентом змагань, у другому груповому етапі беруть участь 16 команд. Вони утворюють чотири групи по чотири команди - переможці груп отримають право представляти Європу на Чемпіонаті світу, який пройде в 2015 році в Португалії. Крім Франції, нашими суперниками у вирішальному етапі кваліфікації є команди Туреччини та Іспанії.

Раніше збірна України брала участь цього року в Євролізі (чемпіонаті Європи), де в Суперфіналі зайняла 6-е місце.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 854 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, пляжного футболу, команду Франції, до Чемпіонату світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]