Чт, 2024-03-28, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
У Вінниці за спробу зупинити беззаконня на ОВК,"беркутівці" порахували ребра журналістам ТBі
Інші останні Політичні новини
Знімальна група телеканалу ТBі у виборчому окрузі №11 у Вінниці при спробі журналістів потрапити в зал засідань окружної виборчої комісії була побита бійцями спецпідрозділу "Беркут". Про це УНIАН повідомив журналіст телеканалу ТBі Любомир Ференц.

За його словами, при спробі знімальної групи ТBі увійти до приміщення окружної комісії, вони були відтіснені бійцями "Беркута" в кількості близько десяти осіб, при цьому до журналістів була застосована груба фізична сила.

”Міліція накинулася на мене, оператора Олександра Тупика, а також на гендиректора ТBі Миколу Княжицького”, - відзначив він. При цьому, за словами журналіста, варта порядку відмовилася якось пояснити свої дії. На даний час, за інформацією Ференца, прохід в приміщення ОВК продовжують блокувати "беркутівці".

Нагадаємо, що в окрузі №132 у Первомайську спецпідрозділ міліції "Беркут" викрили у "маски-шоу", коли бойовики розбили скло, вибили ногами двері і увірвалися до приміщення, де побили людей, а потім вивезли протоколи з результатами голосування.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: беркутівці, беззаконня, журналістам ТBі на ОВК у Вінниці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]