Пт, 2024-03-29, 07:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
У VIP-гостей проблеми з візами - в Лондоні скасували російський бал дебютанток
Інші останні

В Лондоні скасували російський бал дебютанток: у VIP-гостей проблеми з візами

Російські дебютантки заплатили ціну за погіршення відносин між Британією та РФ після отруєння в Солсбері – їхній щорічний бал у Лондоні скасовано, оскільки заможні гості зіштовхнулися з візовими проблемами.

Про це повідомило британське видання The Times.

Поглянути на дебютанток у білих сукнях та яскравих діадемах щорічно приїжджають багатії з Росії. Однак наслідки подій у Солсбері призвели до жорсткіших візових обмежень, які унеможливлюють участь багатих російських гостей у заході.

Організатор балу Елізабет Смагін-Меллоні розповіла виданню, що російські гості, бізнесмени та віпи "зіштовхуються з великими проблемами при отриманні британських віз, їм часто відмовляють", тому вони були вимушені повернути квитки на захід та вимагати компенсації.

"Ми продаємо більшість наших квитків росіянам. Їм важко потрапити в Лондон і взяти участь у балі. Я певна, що отруєння тут тим паче не допомогли", - розповіла виданню прес-секретар балу Шарлотта Льюіс.

Російський бал дебютанток проводився у бальному залі готелю Grosvenor House. Це перший "вихід у світ" для десятків дівчат, здебільшого дочок російських багатіїв. Гості балу спостерігають за одягненими у білі сукні дівчатами, які танцюють з партнерами у кавалерійських мундирах. Мінімальна вартість квитка на захід - 290 фунтів стерлінгів (26 тисяч рублів).

Повідомляють Новини європейської України
Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: лондон, візи, VIP-гості, російський бал дебютанток, скасування | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]