Чт, 2024-03-28, 23:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:53
У Волгограді стався теракт на вокзалі, 18 загиблих. ВІДЕО
Інші останні Новини російської федерації
У Росії - черговий теракт. В неділю вранці на залізничному вокзалі Волгограду прогримів вибух, жертвами якого, як повідомляють правоохоронні органи регіону, стали 18 осіб, десятки людей отримали поранення різної тяжкості.

Про це повідомляє NEWSru.com з посиланням на місцеві ЗМІ.

Вибух стався біля рамок металошукачів при вході на вокзал "Волгоград-1", в зоні огляду, повідомили в МВС. У цьому місці зазвичай скупчується більше всього людей. Центральний вхід в будівлю розвернутий вибухом, практично по всьому фасаду вибито вікна.

Джерело "Інтерфаксу" повідомило, що невстановлений вибуховий пристрій спрацював у момент чийогось проходу перед рамкою металошукача на вході в залізничний вокзал.

У лінійному управлінні внутрішніх справ на транспорті повідомили, що на вокзалі стався теракт.

В даний час причини і обставини цього інциденту розслідують співробітники служб безпеці, пасажири і співробітники евакуйовані, територія вокзалу оточена поліцією, рух в центрі Волгограду перекритий.

Інформація уточнюється.

На місці ЧП працюють вибухотехніки, ОМОН і кінологи з собаками. За словами очевидців, до будівлі вокзалу одна за одною під'їжджають бригади "швидкої допомоги", їх багато. Потерпілих на ношах завантажують в карети "швидкої допомоги" і відвозять в лікарні. З будівлі залізничного вокзалу евакуювали людей.

21 жовтня у Волгограді стався вибух в пасажирському автобусі. Загинули шість осіб, ще 28 госпіталізовані з пораненнями



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: теракт, вокзалі, 18 загиблих.ВІДЕО, Волгограді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]