Пт, 2024-03-29, 00:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
У Женеві на автосалонібули презентовані нові Infiniti, Toyota, Lotus та Rolls-Royce Phantom. ФОТО
Інші останні Новини світу

Infiniti представила свій перший спортивний гібрид із підвищеною керованістю і збільшеним запасом ходу - концепт EMERG-E. Розробники зупинилися на средньомоторному компонуванні, що забезпечує ліпшу керованість.

Автомобіль отримав 1,2-літровий високоекологічний двигун з мінімальним вихлопом і два електромотори і здатний розігнатися з нуля до 100 км/год лише за 4 секунди, повідомляє "Мотор".

Водночас він може проїхати до 50 кілометрів на одній електротязі: передбачається, що саме так спорткар і буде пересуватися містом, активуючи допоміжний ДВС лише на швидкісних шосе. Втім, навіть з включеним ДВС автомобіль залишається високоекологічним - його вихлоп складає 55 г/км. Загальний запас ходу складає трохи менше 500 кілометрів.

Концепт Emerg-E є першим автомобілем Infiniti, розробленим в Європі. Машину побудували в Європейському технічному центрі Nissan (NTCE) в графстві Бедфордшир, Англія, а до того над його інноваційним дизайном працювали у Європейському відділенні дизайну Nissan (NDE) в Лондоні. Зовнішній вигляд автомобіля демонструє новий напрям в мові дизайну Infiniti, відзначили в компанії. Сріблястий колір поєднується з плавними та стрімкими лініями кузова, створюючи враження "рідкого металу".

Нагадаємо, що 6 березня, у Женеві відкрився міжнародний автосалон. На виставці буде представлено понад 80-т виробників, які покажуть світу серійні автомобілі та різні концептуальні моделі. Відвідувачі зможуть побачити безліч цікавих новинок, серед яких виокремимо нове покоління BMW 6-ої серії, Audi A3, Honda CR-V та багато інших.

Компанія Toyota представила концептуальний надлегкий гібрид

На моторшоу в Женеві компанія Toyota представила концептуальний надлегкий гібрид під назвою FT-Bh. Як раніше заявляли представники японської марки, в майбутньому цей автомобіль стане серійним - він буде представляти собою нову модель сегмента "B", рівень викидів CO2 якої буде на 50 відсотків менше аналогічного показника конкуруючих машин.

За своїми габаритними розмірами прототип близький до компактного хетчбеку Yaris. Довжина концепту становить 3985 міліметрів, ширина - 1695 міліметрів, висота - 1400 міліметрів, а колісна база дорівнює 2570 міліметрів. Маса новинки досягає 786 кілограмів, при цьому розробники особливо відзначають, що для досягнення такого показника інженерам не довелося застосовувати вуглеволокно.

У "Тойоті" заявили, що намагалися не використовувати складні виробничі процеси і дорога сировина, а катували зосередитися на матеріалах широко застосовуються в автомобільній індустрії. Крім того, незвичайна форма кузова дозволила добитися низького коефіцієнта аеродинамічного опору в 0,235.

Передньопривідний концепт оснащений гібридною силовою установкою, до складу якої входить двоциліндровий бензиновий двигун об'ємом один літр, а також електромотор і комплект літій-іонних акумуляторів. Середня витрата палива - 2,1 літра на сто кілометрів пробігу.

На моторшоу в Женеві компанія Lotus представила відкритий варіант "зарядженого" спорткара Exige S, оснащений м'яким дахом.

Новинка отримала 3,5-літровий шестициліндровий двигун Toyota з механічним нагнітачем, що розвиває 350 кінських сил і 400 Нм крутного моменту. Мотор може агрегатуватися або з шестиступінчастою механічною трансмісією, або з "роботом" SPS (Serial Precision Shift) з можливістю ручного зміни передач підрульовими пелюстками.

Маса відкритого Exige S становить 1110 кілограмів - на 20 кілограмів важче купе.

Ста кілометрів на годину "заряджений" родстер досягає за чотири секунди, а 160 кілометрів на годину новинка набирає за 8,5 секунди. Максимальна швидкість - 233 кілометра в годину. Витрата палива в міському режимі руху дорівнює 14,5 літра на сто кілометрів пробігу, за містом - 7,6 літра, в змішаному циклі - 10,1 літра.

На моторшоу в Женеві компанія Rolls-Royce представила оновлене сімейство автомобілів Phantom, які отримав як доопрацьоване оформлення екстер'єру і салону, так і модернізовану технічну начинку.

Рестайлінгові "Фантоми" від попередників можна відрізнити за новим повністю світлодіодним адаптивним фарам головного світла, а також за додатковими LED-смужках, що замінив колишню круглу світлотехніку.

Оновлений лімузин отримав замість колишньої шестиступінчастої трансмісії новий восьмідіапазонний "автомат", який працюватиме в парі з 6,75-літровим дванадцятициліндровим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива, що розвиває 460 кінських сил і 720 Нм крутного моменту.

За словами представників компанії Rolls-Royce, паливну економічність лімузинів вдалося поліпшити на 10 відсотків, а рівень викидів CO2 скоротити з 388 до 347 грамів на кілометр.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1038 | Додав: adminA | Теги: Toyota, Rolls-Royce Phantom, Lotus, Infiniti | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]