Чт, 2024-04-25, 09:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:46
У зоні АТО - 32 обстріли. Окупанти гатять по Авдіївці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики продовжили обстріли українських позицій на всіх напрямках, вони відкривали вогонь 32 рази. Одного військовослужбовця ЗСУ поранено. Про це сьогодні зранку, 6 січня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Луганському напрямку з 120-міліметрових мінометів і гранатометів різних систем російсько-окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці. З гранатометів обстрілювали Талаківку і Станицю Луганську, по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Мар'їнці. З гранатометів і стрілецької зброї - по Гнутовому, Павлополю, Широкиному, Мар'їнці, Красногорівці, Водяному та Новотроїцькому. По Старогнатівці вогонь вела БМП.

На Донецькому напрямку окупанти з 152-міліметрової артилерії обстрілювали українські позиції в районі Троїцького, а з 82-міліметрових мінометів - біля Авдіївки. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Луганському та Авдіївці.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: окупанти, Авдіївка, зона АТО, 32 обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]