Сб, 2024-04-20, 13:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:03
У зоні АТО - 35 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російсько-окупаційні війська продовжують інтенсивні обстріли наших позицій. Загалом у зоні проведення АТО за добу окупанти відкривали вогонь 35 разів. Про це сьогодні вранці, 14 листопада, в Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Луганському напрямку, із застосуванням мінометів різних калібрів, протитанкових ракетних комплексів та гранатометів, ворог обстріляв Костомарове, Кримське, Новоолександрівку, Трьохізбенку і Сокільники. По Станиці Луганській вівся вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляно позиції поблизу населених пунктів Широкине, Гнутове, Водяне, Новотроїцьке, Талаківка та Павлопіль.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївки противник застосував міномети 120-мм калібру.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

3 листопада місія ОБСЄ повідомила, що ситуація на сході України значно погіршилася, а кількість обстрілів зросла на 40%.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 737 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 35 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]