Чт, 2024-03-28, 19:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
У зоні АТО - 36 обстрілів. Окупанти б'ють з мінометів і БМП. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 1 листопада прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці у Facebook.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 провокацій з боку бойовиків.

"Укріплення Збройних Сил України поблизу Гранітного, Лебединського, Гнутового та Новотроїцького противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березовому - з озброєння БМП. В районі Степного бойовики вели вогонь з мінометів 120-го калібру, а в Широкиному і Красногорівці - з мінометів калібрів 82 та 120 мм", - зазначили у штабі.

На Луганському напрямку сепаратисти 9 разів порушили режим припинення вогню.

У районах Нижньотеплого і Лопаскиного бойовики використовували проти сил АТО гранатомети і стрілецьку зброю, а в Кримському - міномети і ствольну артилерію калібрів 120 і 122 мм.

На Донецькому напрямку було 10 обстрілів.

У Луганському бойовики застосовували проти українських військових вогонь БМП, а в Авдіївці, шахті "Бутівка", Верхньоторецькому - міномети 82-мм калібру, кулемети, гранатомети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: 36 обстрілів, БМП, окупанти, зоні АТО, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]