Сб, 2024-04-20, 14:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:54
У зоні АТО - 37 обстрілів. Працюють снайпери. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом доби терористи, застосовуючи міномети, гранатомети і ПТРК, вчинили 37 обстрілів позицій ЗСУ на всіх напрямках. Про це сьогодні зранку, 18 січня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів і гранатометів окупанти обстрілювали Талаківку. Також з гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Славному, Павлополю, Гнутовому, Новотроїцькому, Широкиному, Водяному. Крім того, по Новотроїцькому вогонь вів снайпер, а по Широкиному – БМП противника.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120-міліметрів російсько-окупаційні війська обстрілювали Новоолександрівку та Троїцьке. З 82-міліметрових мінометів і гранатометів – Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Станицю Луганську. По Новозванівці також вели вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї обстріляно позиції ЗСУ в районі Зайцевого та Авдіївки.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 733 | Додав: adminA | Теги: снайпери, зона АТО, 37 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]