Пт, 2024-03-29, 15:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:58
У зоні АТО - 44 обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Окупанти продовжують обстріли позицій ЗСУ на всіх напрямках із забороненого Мінськими угодами озброєння. Загалом протягом доби зафіксовано 44 обстріли. Про це сьогодні зранку, 28 грудня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляно Широкине; зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Водяне та Широкине; з гранатометів та стрілецької зброї – Талаківку, Водяне, Мар’їнку, Павлопіль та Широкине. Також по Широкиному вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку під вогонь 120- та 82-міліметрових мінометів потрапили Новгородське, Луганське та Авдіївка. З гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Травневому, Луганському, Зайцевому, Невельському та Миронівському. Південне обстріляли із зенітних установок.

На Луганському напрямку з озброєння БТР, гранатометів та великокаліберних кулеметів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці та Новозванівці.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів йшли запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: зоні АТО - 44 обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]