Чт, 2024-04-18, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
У зоні АТО - 48 обстрілів
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил, в результаті чого двоє бійців ЗСУ були травмовані, один отримав поранення. Про це прес-центр штабу АТО повідомив сьогодні, 26 січня, на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів бойовики вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці, Жовтому, Березовому, Водяному і Широкиному.

З реактивних систем Град- "П" терористи обстріляли Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї вони обстріляли Мар'їнку, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Новотроїцьке. По Новотроїцькому та Мар'їнці також вогонь вів снайпер, а по Широкино - БМП.

На Луганському напрямку зі 120 і 82 мм мінометів бойовики обстріляли Троїцьке і Новозванівку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї сепаратисти били по Ореховому, Жовтому та Новозванівці.

На Донецькому напрямку зі 120 і 82 мм мінометів бойовики стріляли по Авдіївці, Зайцевому і Троїцькому. Луганське, Зайцеве і Авдіївка були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 48 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]