Чт, 2024-04-25, 17:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
У зоні АТО - 48 обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Бойовики інтенсивно ведуть вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, протягом минулої доби позиції сил АТО було обстріляно 48 разів. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО вранці 24 листопада.

За даними штабу, минулої доби з мінометів та гранатометів бойовики вели вогонь по Мар’їнці, Широкиному, Гнутовому, Водяному, Красногорівці та Талаківці, по Новотроїцькому, Мар'їнці та Павлополю вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку стріляли по позиціях сил АТО в районі Авдіївки, Зайцевого та Луганського зі 120- та 82-міліметрових мінометів, БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

"На Луганщині з тих же видів озброєння окупанти вели вогонь в напрямку Новозванівки, Новолександрівки, Кримського та Троїцького, по Новоолександрівці стріляв снайпер", - повідомили у штабі.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської. Пізніше, стало відомо, що мирну зону тут спробують створити, починаючи з 26 листопада.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 48 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]