Чт, 2024-03-28, 17:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:16
У зоні АТО - 52 обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російсько-окупаційні війська із забороненого озброєння здійснили 52 обстріли позицій ЗСУ на всіх напрямках. Про це сьогодні зранку 5 січня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському – з мінометів різних калібрів вони неодноразово обстрілювали Водяне, Лебединське та Широкине. З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Широкине, Талаківку, Павлопіль. По Широкиному неодноразово вогонь вела БМП окупантів.

На Луганському напрямку по Новозванівці та Богуславському стріляли зі 120-міліметрових мінометів, а по Новоолександрівці та Станиці Луганській – з гранатометів.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Троїцького. Зі 120 та 82-міліметрових мінометів противник вів вогонь по Троїцькому, а також по Зайцевому та Луганському. З гранатометів та стрілецької зброї неодноразово обстрілювали Луганське, Авдіївку та Круту Балку.

В результаті обстрілів поранено одного військовослужбовця.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 717 | Додав: adminA | Теги: 52 обстріли, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]