Пт, 2024-03-29, 13:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:50
У зоні АТО - 55 обстрілів. Дісталося Новозванівці й Троїцькому. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Протягом доби 24 січня терористи, застосовуючи важкі міномети і артилерію обстрілювали позиції ЗСУ на Луганському і Донецькому напрямках, а також з гранатометів і стрілецької зброї відкривали вогонь на Маріупольському напрямку. Загалом вчинено 55 обстрілів. Про це сьогодні зранку, 25 січня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Талаківку, Водяне, Широкине, Лебединське, Новотроїцьке, Гнутове, Красногорівку, Новогригорівку, Павлопіль. По Широкиному, Гнутовому та Лебединському вогонь неодноразово вели снайпери.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії та 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Новозванівку та Троїцьке. З 82-міліметрових мінометів обстріляли Богуславське. По Троїцькому також вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому – зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Невельське, з 82-міліметрових мінометів Авдіївку, з гранатометів та стрілецької зброї – Луганське, Зайцеве, Кам’янку та Авдіївку.

Нагадаємо, 24 грудня 2016 року окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські вояки відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня 2017 року ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: Троїцьк, 55 обстрілів, зона АТО, Новозванівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]