Чт, 2024-03-28, 18:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
У зоні АТО - 62 обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російсько-окупаційні війська 62 рази відкривали вогонь по силах АТО. Чотирьох українських вояків було поранено, одного травмовано, ще один боєць загинув. Про це сьогодні зранку, 12 січня, йдеться в звіті штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з 120 і 82 мм мінометів бойовики обстрілювали Красногорівку і Мар'їнку. З гранатометів і стрілецької зброї вони вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар'їнці.

На Луганському напрямку зі 122-мм артилерії терористи били по Троїцькому. Зі 120- і 82-мм мінометів і гранатометів різних систем - по Новозванівці і Троїцькому. З озброєння БТР і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по Кримському, зі стрілецької зброї - по Станиці Луганській.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 і 82 мм терористи обстрілювали українські позиції в районі Авдіївки, Зайцевого, Новгородського і Троїцького. З гранатометів і стрілецької зброї вони стріляли по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому і Зайцевому. По Опитному вогонь вів снайпер, а по Авдіївці - БМП.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів тривали запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

30 грудня українські військові відбили дві вилазки під Попасною.

9 січня ЗСУ придушили вилазку диверсантів біля Тарамчука.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, 62 обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]