Чт, 2024-04-18, 06:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:28
У зоні АТО активізувалися снайпери. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу відбулося 45 обстрілів, окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ на усіх напрямках. Про це cьогодні зранку, 30 грудня, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстріляли Красногорівку та Талаківку. З гранатометів та стрілецької зброї - Широкине, Старогнатівку, Талаківку, Павлопіль, Гнутове та Водяне.

На Донецькому напрямку з гранатометів та мінометів були обстріляні позиції в районі Луганського, Троїцького, Зайцевого, Верхньоторецького, Авдіївки та Крутої Балки.

На Луганському напрямку з мінометів противник вів вогонь по Малиновому. З гранатометів - по Балці Крутенькій, Новозванівці, Станиці Луганській.

На всіх трьох напрямках активізувалися снайпери. Вони вели вогонь поблизу Гнутового, Водяного, Талаківки, Новозванівки та Авдіївки.

Нагадаємо, 24 грудня окупанти зірвали чергову домовленість про режим тиші на Донбасі. Перед цим кілька днів йшли запеклі бої на Світлодарській дузі. Також сили АТО увійшли в Новолуганське і встановили блокпост.

28 грудня сили АТО відбили атаку бойовиків біля Крутої Балки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 685 | Додав: adminA | Теги: снайпери, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]