Сб, 2024-04-20, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:07
У зоні АТО посилився снайперський вогонь. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики в зоні АТО відкривали вогонь 54 рази: 22 - на Донецькому, 20 - на Маріупольському і 12 - на Луганському напрямках. Про це сьогодні зранку, 23 серпня, прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку з важкої артилерії бойовики обстріляли Новобахмутівку.

"Поблизу Верхньоорецького ворог застосував міномети калібру 120 мм. В Авдіївці та Новоселівці Другій супротивник відкривав вогонь з мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру, у Пісках, Троїцькому та Кам’янці з гранатометів різних систем, а в Луганському задіяв БМП та великокаліберні кулемети", - йдеться в повідомленні.

В районі Авдіївки активізувався снайпер бойовиків.

На Маріупольському напрямку терористи з мінометів калібру 120 мм відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в Мар'їнці та Красногорівці. По силах АТО в Широкино бойовики неодноразово вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів.

У Гнутовому, Водяному та Новотроїцькому сепаратисти застосували гранатомети і кулемети, а в Гранітному - стрілецьку зброю.

"Снайперська активність на цьому напрямку зафіксована у Широкиному, Гнутовому та поблизу Мар’їнки", - відзначили в штабі.

На Луганщині ввечері бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї в Лопаскиному.

У Кримському терористи стріляли з мінометів 120 мм калібру і гранатометів, також там "працював" снайпер.

По українських позиціях в районі Трипілля бойовики випустили 6 снарядів з артилерійської установки 152 мм калібру. Поблизу Золотого бандити вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і кулеметів великого калібру.

В Станиці Луганській крім мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів, бойовики задіяли БМП. Також там бив снайпер.

Нагадаємо, 30 липня біля Мар'їнки дві диверсійні групи окупантів вчинили спробу прориву.

31 липня українські силовики відбили ворожу атаку біля Богданівки.

1 серпня бойовики випустили по позиціях сил АТО рекордну кількість мін.

4 серпня українська розвідка попередила про "загрозу активізації наступальних або рейдових дій окупантів з метою розширення підконтрольних територій".

7 серпня ЗСУ відбили атаку диверсантів біля Старогнатівки.

8 серпня окупанти влаштували безпрецедентні артилерійські обстріли в Широкиному.

11 серпня президент України Петро Порошенко доручив привести в посилену бойову готовність всі підрозділи в районах адмінкордону з Кримом та на Донбасі. Також Порошенко допускає, що в разі загострення ситуації буде запроваджено воєнний стан, а також оголошено мобілізацію.

14 серпня бойовики намагалися захопити опорний пункт у районі Новоолександрівки.

15 серпня було повідомлено, що на Донбас перемістився ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ, що розцінюється розвідкою як посилення загрози повітряного тероризму.

21 серпня окупанти обстріляли село Солодке з важкої артилерії.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 806 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, снайперський вогонь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]