Пт, 2024-03-29, 07:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:19
У зоні АТО тиша, але є проблеми з водопостачанням. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла без порушень Мінських домовленостей, що дало можливість продовжити обладнання позицій, готувати техніку та озброєння для відведення від лінії розмежування згідно Мінських домовленостей.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Гуманітарна місія "Чорний тюльпан" продовжує пошук загиблих у зоні АТО. Учасники операції Евакуація-200 за сприяння підрозділів Цивільного військового співробітництва (ЦВС) змогли провести пошукові роботи на території ДАП. В результаті було знайдено останки трьох наших військовослужбовців. Їх відправили на експертизу ДНК для ідентифікації.

Зростає невдоволення людей на окупованій території через проблеми із централізованим забезпеченням населення водою. Так, у Луганську є проблеми з водопостачанням мешканців обласного центру. З метою "покращення" ситуації комунальними службами припиняється водопостачання населених пунктів сателітів, за рахунок чого вдається забезпечити обласний центр.

Аналогічні проблеми виникли у Перевальському районі так званої "ЛНР", де дуже напружена ситуація із водопостачанням. Немає води в селищі міського типу Байрачки та селі Софіївка. Часткова подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому та інших населених пунктах.

У разі невідновлення подачі води в населені пункти в умовах зниження температури повітря до мінусової є загроза перемерзання водопровідних і каналізаційних мереж.

Після завершення бойових дій в Дебальцевому у березні 2015 року, незважаючи на неодноразові запевнення самопроголошеної влади, житлові будинки в місті не відновлено, вікна не вставлено, населення, яке виїхало на територію великої України та РФ не поспішає повертатися до рідних домівок, а навпаки, не очікуючи комунального колапсу, і далі покидає населений пункт. Люди висловлюють невдоволення, звинувачуючи владу так званої "ДНР" у розкраданні коштів, які нібито були виділені Росією на відновлення міста.

Напередодні повідомлялося, що, внаслідок обстрілу місцевості на південь від Авдіївки, серед українських військових є загиблий і двоє поранених.

Зазначимо, бойовики продовжують активні спроби спровокувати українські війська на масоване застосування вогневих засобів. При цьому в Донецьк прибула група з 20 російських журналістів, перед якими поставлено завдання не тільки "фіксації обстрілів мирного населення українськими військовими", а й "консультацій" з організації провокацій. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 753 | Додав: adminA | Теги: водопостачання, зона АТО, проблеми, Тиша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]