Чт, 2024-04-18, 23:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:30
У зоні АТО зменшилася кількість обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Учора, з 18 години, порушуючи існуючі домовленості, російські найманці 10 разів обстрілювали позиції військ ЗСУ з мінометів калібру 82 мм і 120 мм та зі стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, поблизу Майорська ворог вів вогонь зі 120-мм міномета, а районі Зайцевого з міномета калібру 82 мм.

Неприцільний мінометний вогонь бойовики вели в напрямку укріплень сил АТО поблизу Красногорівки та Широкиного, також у районі Красногорівки найманці відкрили вогонь з БМП.

Опорні пункти українських військ біля Мар’їнки, Опитного, Майорська та Зайцевого російські терористи обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів терористи вели в напрямку опорних пунктів поблизу Авдіївки, Пісків, Новгородського та Луганського. Опівночі бойовики знизили свою активність.

Раніше повідомлялося, що сили АТО поблизу Зайцевого захопили і вилучили велику кількість озброєння терористів.

Напередодні повідомлялося, що в результаті бойового зіткнення українські військові зайняли стратегічну висоту в Докучаєвську. Крім того, українські військові повністю відновили контроль над Широкиним.

А через постійні обстріли терористів українські військові змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області. При цьому ворог застосовував міномети забороненого калібру, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети. "Під загрозою опинилися і будинки місцевих жителів. Щоб уникнути втрат особового складу і жертв серед мирного населення, наші бійці змушені були витіснити ворога за межі населеного пункту", - вказали в штабі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]