Сб, 2024-04-20, 01:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:05
У зоні АТО знову втрати: є загиблі і поранені. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Троє українських військовослужбовців загинуло за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових зіткнень, ще вісім були поранені, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За минулу добу троє українських військовослужбовців загинуло, ще вісім наших бійців - поранені. Це сталося на донецькому та маріупольському напрямках", - сказав він на брифінгу в понеділок, 30 травня, у Києві.

Лисенко поінформував, що єдиним напрямом, на якому противник не відкривав вогню, був луганський напрямок.

На донецькому напрямку активні бої точилися в районі н. п. Луганське та Авдіївка, а також у районі шахти Путилівська. НЗФ традиційно застосували міномети, за добу по позиціях сил АТО було випущено 220 мін різних калібрів. У районі Горлівської агломерації та донецького аеропорту було спокійно.

"Усі військові утримують свої позиції, лінія фронту залишається стабільною", - наголосив спікер АП.

За добу на донецькому напрямку зафіксовано 14 ворожих обстрілів, шість із них - із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку мав місце один артилерійський обстріл і низка мінометних по всій лінії фронту. За добу на цьому напрямку було 11 обстрілів із боку противника, шість - із важкого озброєння.

Крім того, на донецькому напрямку зафіксовано прольоти семи БПЛА противника.

Напередодні повідомлялося, що п'ятеро військовослужбовців загинули, четверо зазнали поранення. За минулу добу на лінії фронту з'явилася нова "гаряча точка" - селище Новоселівка Друга в Ясинуватському районі Донецької області, де бойовики зробили спробу штурму українського опорного пункту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 775 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, загиблі і поранені, Втрати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]