Пт, 2024-03-29, 10:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:04
У зоопарку величезна левиця хотіла відкусити голову хлопчику. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

В інтернеті з'явився відеозапис поїздки малюка Джека в Орегонський Зоопарк. На відео левиця близько хвилини намагається вдарити його лапою і схопити щелепами через скляний бар'єр, повідомляють Новости мира.

Хлопчик одягнений в смугастий чорно-білий реглан з капюшоном і схожий на "маленьку зебру", з гордістю коментує його мама, яка зняла і виклала відео на YouTube 2 травня.

Судячи з запису, малюк зовсім не наляканий тим фактом, що за його спиною стрибає величезна тварина, роблячи недвозначні спроби його схопити і навіть вкусити за голову.

На YouTube це відео за три дні подивилося більше 1 млн користувачів. За словами мами Джека, Хізер Бецлор, яка пов'язує реакцію тигриці з костюмом, у який одягнений сина, одягнений він так був випадково: "Ми навіть не розуміли, що він був схожий на зебру, поки не повернулися додому. Але, очевидно, це зрозуміли б і багато інших тварини в зоопарку - крокодили і ягуари", - розповіла мама Джека.

Водночас, за словами директора зоопарку, поведінка левиці на прізвисько К'я не була незвичайною - тварини часто взаємодіють з маленькими дітьми через бар'єр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1253 | Додав: admin | Теги: левиця, хотіла відкусити голову хлопчику | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]