Пт, 2024-03-29, 17:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:04
УБОЗ захопив виробника футболок за "Спасібо..."
Інші останні Політичні новини

Офіс компаній Prostoprint та futbolka.ua захопив УБОЗ - нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…". Про це повідомляє Watcher з посиланням на власника однієї з компаній Дениса Олєйнікова. Сам він перебував в Одесі, наразі терміново виїхав до Києва.

За словами Олєйнікова, у вівторок до офісу увірвались представники УБОЗу. Один зі співробітників компанії встиг набрати номер Дениса та покласти телефон на стіл, тож він зміг почути, що відбувалося протягом перших десятків секунд.

"Представники УБОЗу сказали, що це обшук. Всі працівники повинні були залишитись в офісі, їм заборонили виходити в туалет, по воду, користуватись телефоном. Далі зв‘язок зник", - пише видання.

Олєйніков сказав, що не розуміє, в чому проблема. Він зазначив, що його бізнес - це СПД, і немає ніяких передумов для того, щоб ними займався УБОЗ. За його словами, компанія працює цілком легально - випускає футболки з різноманітними текстами та зображення. Самі футболки завозяться з-за кордону та легально "розмитнюються" в Україні.

Разом з тим Олєйніков повідомив, що тиждень тому до них зателефонував хтось із незнайомого телефона й натякнув, щоб компанія припинила розповсюдження футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса".

Денис відповів незнайомцю, що футболки будуть і надалі продавати, оскільки вони не містять жодного образливого слова, але незнайомець повідомив, що це їх вибір.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1260 | Додав: nowyny | Теги: Спасибо жителям Донбасса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]