Чт, 2024-04-18, 21:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:10
Учасниці Femen і Pussy Riot потрапили до топ-20 головних жінок року
Інші останні Новини світу
Учасниця групи Pussy Riot Надія Толоконнікова зайняла перше місце в списку 20 головних жінок 2012 року з версією французької газети Le Figaro, повідомляє Lenta.ru.

В даний час Толоконнікова відбуває термін в російській колонії за панк-молебень у московському храмі Христа Спасителя.

У тексті, що супроводжує фотографію Толоконнікової, йдеться, що вона є обличчям Pussy Riot і що їй разом з подругами вдалося привернути загальну увагу до утисків свободи в Росії та одержати міжнародну підтримку.

У замітці наголошується також, що Толоконніковій 23 роки, вона закінчила філософський факультет і є матір'ю чотирирічної дочки.

На другому місці в списку Le Figaro дружина президента США Мішель Обама. На третьому - актриса Меріл Стріп.

У топ французької газети потрапили також подруга президента Франції Валері Тріервейлер, королева Великобританії Єлизавета II, канцлер Німеччини Ангела Меркель, американська актриса Кірстен Стюарт і учасниця руху FEMEN Інна Шевченко.

Раніше Толоконнікова потрапила в топ найбажаніших жінок року чоловічого порталу AskMen.com. Також разом з іншими учасницями Pussy Riot Марією Альохіною і Катериною Самуцевич Толоконнікова була включена до списку "100 глобальних мислителів" 2012 року американського журналу Foreign Policy.

Зазначимо, що у вересні французька юстиція видала українським феміністкам офіційне повідомлення про реєстрацію міжнародного жіночого руху FEMEN на території Франції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 906 | Додав: adminA | Теги: Учасниці Femen, Pussy Riot, жінок року, 20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]