Пт, 2024-03-29, 10:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:46
Учасниця телешоу малювала голими грудьми. Скандал у Таїланді. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Популярне тайське телешоу Got talent, яке надає можливість пересічним громадянам продемонструвати свої таланти та вміння, опинилося в центрі скандалу через відсутність комплексів у однієї з конкурсанток, повідомляє NEWSru.com з посиланням на The Bangkok Post.

У недільний прайм-тайм консервативні телеглядачі буддистської держави стали свідками створення малярського шедевра з використанням дослівно підручних засобів, точніше, частин тіла.

Мешканка півночі країни, 23-річна Дуангджаай Джансуной, вийшовши на сцену, оголосила, що є художницею. Це підтверджував мольберт, який стояв поруч і зовнішній вигляд дівчини: на сцену вона піднялася босоніж, в "традиційній" для художників картатій сорочці та з ледь прибраним волоссям. Взявши в руки пензель, дівчина почала малювати жовтою фарбою силует, що віддалено нагадує людський. Кострубатість малюнка відразу дала глядачам зрозуміти, що мова піде про сучасне мистецтво.

Розвиток подій тільки підтвердив здогад: повернувшись до публіки спиною, художниця оголилася до пояса і облила себе фарбою з кількох баночок. Потім, використовуючи як пензель свій вимазаний торс, точніше, переважно груди, дівчина стала зафарбовувати жовтий силует.

Публіка в залі сприйняла те, що відбувається, неоднозначно. Доки одні, розкривши рота, в подиві спостерігали за процесом народження шедевра, інші висловлювали своє схвалення, підбадьорюючи конкурсантку.

Розділилися думки і у суддів конкурсу. Єдина жінка в журі - відома в Таїланді актриса - заявила, що подібна поведінка не відповідає нормам пристойності, заведеним в тайському суспільстві. У відповідь на це місцева преса пригадала епізод дворічної давнини - як під час фотосесії сама акторка позувала фотографу з голими грудьми, облитими шоколадом, зазначає The Daily Mail.

Зате чоловіча частина журі виставила голій художниці позитивні оцінки і пропустила в наступний тур. Правда, керівництву телешоу уже через кілька годин після виходу програми в ефір довелося приносити вибачення, бо з боку влади прозвучала жорстка критика. Так, міністр культури Таїланду Сукумол Хунплоем заявила продюсерам телешоу, що це неприпустимо, адже серед глядачів могли бути діти. До того ж, за словами міністра, у кожного самовираження мають бути межі.

Керівникам телешоу можуть загрожувати деякі санкції, якщо, за словами міністра, з'ясується, що інцидент мав якісь негативні наслідки.

Нагадаємо, що 10 лютого 2012 року за рішенням президента НаУКМА Сергія Квіта через три дні після відкриття було закрито виставку "Українське тіло", присвячену дослідженню тілесності в українському суспільстві. Вхід до галереї було зачинено на замок. Квіт пояснив свої дії так: "Це не виставка, а лайно".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1031 | Додав: adminA | Теги: Таїланд, скандал, малювала голими грудьми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]