Чт, 2024-04-25, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:27
Учасник 24-годинного веломарафону загинув у Києві
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Трагічно для одного з учасників завершився аматорський веломарафон Боярка-24, який стартував 20 липня в однойменному селищі під Києвом. Про це повідомляє The Kiev Times..

51-річний чоловік не впорався з керуванням велосипедом та упав на самому початку 24-годинної дистанції: від отриманих травм велолюбитель через деякий час після інциденту помер.

Як повідомляють очевидці, змагання були припинені, ледь велосипедисти вийшли на дистанцію - учасники встигли проїхати півтора кола траси, прокладеної по бездоріжжю. На одному з відрізків відразу у декількох спортсменів-любителів виникли проблеми з проходженням складного повороту. Спочатку на ньому здійснила падіння одна людина, яка згодом вирушила до лікарні з підозрою на перелом ключиці.

Потім трапився злощасний епізод: зважаючи на відсутність на заході карети швидкої допомоги, першу допомогу потерпілому намагалися надати прямо на місці трагедії, проте це не принесло необхідних результатів.

Як розповідають учасники змагань, вищезгадана ділянка траси була дійсно занадто складною як для змагань аматорського рівня і для велосипедів, які не підготовлені для гонок з більш високим рівнем складності, і тим більше на ускладнених рельєфах.

"Мабуть, загиблий велолюбитель просто не був готовий до подібних умов перегонів", - пише "Інтерфакс-Україна".

Наразі на місці трагедії працюють представники правоохоронних органів, проте поки не повідомляються подробиці події.

Довідка

Боярка 24 - крос-кантрі веломарафон на гірських велосипедах - проводиться з 2004 року. Взяти участь у гонці може практично будь-хто. Змагання відбуваються протягом 24 годин - за перемогу борються команди, що складаються з декількох учасників. Приблизна довжина траси - 14,6 км, а перемагає в змаганнях той, хто проїде за 24 години найбільшу дистанцію.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 861 | Додав: adminA | Теги: Києві, веломарафону загинув, учасник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]