Вт, 2024-04-16, 07:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:01
Угоду з Україною ЄС готовий підписати, але без безглуздих торгів, - Сікорський і Більдт (заява)
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
 Міністри вражені активністю українців
Міністри закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та Швеції Карл Більдт оприлюднили спільну заяву щодо подій в Україні

iPress.ua пропонує переклад цієї заяви:

"Як ініціатори Східного Партнерства, ми вражені тим, що так багато українців, незважаючи на холодну погоду, протестують проти раптового рішення свого президента відмовитися від підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Європейський Союз залишається готовим підписати Угоду, щойно до цього буде готовий Президент Янукович, та обіцяє допомогти Україні імплементувати її положення. Але за відсутності будь-яких ознак економічних реформ, ми не будемо брати участі у безглуздих торгах за майбутнє України.

Ми погоджуємося з президентами [Європейської Ради] ван Ромпеєм та [Європейської Комісії] Баррозу: "Україна сама має вільно вирішувати, який рівень відносин вона бажає мати з ЄС. Тому ми рішуче засуджуємо позицію Росії та її дії".

Ми приєднуємося до них, висловлюючи свою підтримку суверенітету України. Ми закликаємо усіх зберегти мирними протести у Києві. Мирний характер протестів є справжнім проявом європейської цілеспрямованості. Ми переконані, що український народ реалізує свою мрію про європейське майбутнє.

Міністр Радослав Сікорскі Міністр Карл Більдт"


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 962 | Додав: adminA | Теги: Сікорський і Більдт (заява), підписати, без торгів, Угоду з Україною ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]