Чт, 2024-04-18, 14:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:41
Указ про санкції проти іноземців за втручання у вибори Трамп підписав
Інші останні Новини світу

  Трамп підписав указ про санкції проти іноземців за втручання у вибори

Президент США Дональд Трамп підписав указ, що дозволить запроваджувати санкції проти іноземців, які намагаються втрутитися в американські вибори.

Про це повідомляє Reuters.

"Президент Дональд Трамп підписав указ, що має на меті захистити Сполучені Штати від іноземного втручання у внутрішні вибори шляхом розробки процесу санкцій проти країн та інших суб'єктів, які прагнуть втрутитися", - йдеться у повідомленні.

Державний департамент та міністерство фінансів США приймуть рішення про відповідні санкції для подальшого їх введення, заявив журналістам радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон.

Як зазначається, санкції включатимуть заморожування активів, обмеження доступу до фінансових установ США та заборону громадянам США інвестувати в компанії, внесені до санкційного списку.

Раніше повідомлялося, що минулого тижня Конгрес США прийняв законопроект, який дозволяє запроваджувати санкції проти осіб, іноземних держав чи організацій за кіберзлочини проти США.

Мінфін США вже запровадив санкції проти північнокорейських компаній і громадянина КНДР за проведення кібератак.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: трамп, втручання у вибори, санкції, указ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]