Пт, 2024-03-29, 01:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
Ухвалити медичну реформу - представництво ЄС закликало Раду
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Представництво ЄС в Україні висловило свою підтримку медичній реформі і закликало Верховну раду проголосувати наступного тижня за відповідні законопроекти №6327, №6604.

Про це йдеться у заяві представництва ЄС на сторінці у Facebook.

"Прийняття цих законів має важливе значення. Це дозволить активізувати зміни в системі, зробити належну систему охорони здоров'я доступною для всіх громадян, одночасно підвищуючи її прозорість та ефективність" - йдеться у повідомленні.

В представництві ЄС підкреслили, що реформи у цій сфері вже давно відкладаються, хоча давно вже час позбутися застарілої і неефективної системи охорони здоров’я.

У дипвідомстві нагадали, що подібний шлях проходило багато інших європейських країн.

"Вирішення потреб всього населення подасть сильний сигнал до всіх громадян, а також продемонструє неухильне дотримання країною європейських стандартів" - йдеться  у заяві.

"У цьому контексті ми вітаємо зусилля українського уряду зробити модернізацію системи охорони здоров'я України одним із основних його пріоритетів. Ми закликаємо всіх депутатів голосувати за ці два ключові законопроекти у формі, запропонованій урядом, на пленарному засіданні Верховної Ради наступного тижня. Реформи більше не повинні відкладатися", - наголосили у представництві ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 652 | Додав: adminA | Теги: рада, медична реформа, Представництво ЄС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]