Чт, 2024-04-25, 09:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:41
Україна-Англія: нічия. Інтрига в групі чекає на розв'язок. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
У Києві на НСК "Олімпійський" у вівторок, 10 вересня, з нічийнім результатом відбувся матч Україна - Англія. Рахунку так і не було відкрито, попри три хвилини додаткового часу.

Нічийний результат цілком влаштовує збірну Англії. Вона посідає перше місце у відбірковій групі Н. Напередодні зустрічі її тренер Стів Джеральд в коментарях ЗМІ вказував, що такий результат цілком для його команди прийнятний і не варто припускатися помилки поляків і дати українській збірній шанс у перші 15 хвилин матчу.

Англійська збірна цілком справилася з цим завданням. Активність української збірної в перші хвилини матчу швидко вичерпалася і далі йшла рівна гра, з постійним пресингом Англії в центрі поля. Протягом гри українська збірна мала перевагу в кутових та гольових моментах, але не змогла їх реалізувати. Найпомітнішим у нашій збірній був Коноплянка, який спричинив до кількох загострень гри.

За підсумками матчу збірна України посідає друге місце у відбірковій групі Н. Отож інтрига зберігається і подальша доля першого місця залежить від підсумків наступних матчів.

Серед глядачів були присутні чинний президент України Віктор Янукович та всі три екс-президенти Віктор Ющенко, Леонід Кравчук і Леонід Кучма.

У нашої команди на воротах звично займав місце Андрій П'ятов. В центрі оборони грають Кучер з Хачеріді. По краях захисту - Шевчук та Федецький. У центрі поля - "гірник" Степаненко. Допомагав йому харків'янин Едмар. Попереду - Ярмоленко, Коноплянка, Гусєв і Зозуля.

У англійців: Харт на воротах, в обороні Кейхіл, Джагелка, Уокер і Коул. У півзахисті Джеррард з Лемпардом і з Уолкотом з Уилшером. Попереду самотній Ріккі Ламберт.

Нагадаємо, Національна збірна України грала з командою Англії матч відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014.

Для обох команд ця гра була ключовою в нинішньому відборі. Англія в разі успіху фактично гарантувала б собі перше місце в групі, незважаючи на більш складний календар в останніх двох матчах. Але й за умови нічієї Англія - лідер групи і її перемога тепер в повній мірі тільки в її руках.

Україні перемога дозволила б обійти англійців і захопити лідерство в турнірній таблиці. Нічия для нас теж непоганий результат, хоча надалі доля першого місця для нас буде залежати не тільки від власної гри українців, а й від результатів суперників.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1034 | Додав: adminA | Теги: розв'язок, Україна-Англія: нічия, інтрига | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]