Пт, 2024-04-19, 21:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:08
Україна - Англія: в очікуванні головного матчу року
Інші останні Спортивні новини
Національна збірна України сьогодні, 10 вересня, зіграє з командою Англії матч відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014. Гра відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер", передає ЛІГАБізнесІнформ.

Для обох команд ця гра стане ключовою в нинішньому відборі. Англія в разі успіху фактично гарантує собі перше місце в групі, незважаючи на більш складний календар в останніх двох матчах. Україні перемога дозволить обійти англійців і захопити лідерство в турнірній таблиці. Нічия для нас теж буде непоганим результатом, хоча надалі доля першого місця буде залежати не тільки від українців, а й від результатів суперників.

У Михайла Фоменка після феєричного матчу з Сан-Марино, на щастя, не додалося кадрових проблем. Більше того, сьогодні зможуть зіграти Роман Зозуля і Тарас Степаненко, які відбули дискваліфікацію. Повинен бути готовий і Руслан Ротань, що пропускав п'ятничний матч через пошкодження.

Крім того, Михайло Фоменко заявив, що сьогоднішня гра проти команди Англії стане найважливішою в його кар'єрі, адже перемога серйозно підвищить шанси нашої збірної на участь у чемпіонаті світу-2014.

"Цей матч стане грою всього мого життя, і не тільки мого. Позитивний результат матчу з Англією може дозволити нам максимально наблизитися до чемпіонату світу в Бразилії", - сказав Фоменко.

Тренер також запевнив, що ставлення до суперника буде зовсім іншим, ніж це було перед матчем з Сан-Марино. "Якщо Сан-Марино на кілька десятків порядків нижче збірної України, то Англія - еліта європейського футболу. Ставлення до Англії буде зовсім іншим. Те, що було в попередніх матчах України та Англії, це вже історія. А те, що буде - будемо сподіватися на позитивний результат", - зазначив він.

Матч, на який чекають 2 тисячі англійських фанів, охоронятиме 3 тисячі міліціонерів

Під час проведення футбольного матчу між збірними командами України й Англії на НСК "Олімпійський" у Києві громадський порядок забезпечуватимуть близько трьох тисяч правоохоронців. Про це повідомили в міліції Києва.

Водіїв просять не залишати транспорт із порушенням правил, а також з 8:00 вівторка не паркувати автотранспорт на тротуарах вулиць Фізкультури, Великої Васильківської, Жилянської, Шота Руставелі, Саксаганського й Еспланадної, на бульварі Лесі Українки від вулиці Госпітальної до провулка Щорса, а також на вулиці Димитрова від вулиці Анрі Барбюса до вулиці Великої Васильківської.

За деякими даними, на футбольний матч очікується приліт близько 2 тисяч англійських уболівальників. Водночас, за інформацією аеропорту "Бориспіль", у вівторок чартерні рейси з Великобританії не заплановані і, найімовірніше, вболівальники прилетять регулярними рейсами. В аеропорту "Жуляни" також не очікують чартерних рейсів.

Через футбольний матч роботу метро в Києві продовжать на годину.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: головного матчу року, Україна - Англія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]