Пт, 2024-04-19, 09:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:43
Україна обіграла Бєларусь, але за пісню про Путіна КДБ затримав сотні фанатів. ФОТО. ВИДЕО
Інші останні Спортивні новини

Збірна України здобула першу перемогу у відбірному турнірі на чемпіонат Європи-2016. У другому турі наші футболісти здобули важку перемогу в Борисові над збірною Бєларусі. Гра на "Борисов-Арена" ввечері 9 жовтня закінчилася з рахунком 0:2, повідомляє Проспорт.

За пісню про Путіна затримали більш ніж сотню фанатів

Наші футболісти не награли на перемогу, але наприкінці зустрічі допоміг суперник. Красивий автогол Мартиновича приніс три очки для України. У першому таймі українцям було дуже важко пройти оборонні редути суперника.

Гострий удар Зозулі після подачі корнера - це все, що створили українці до перерви. Бєларуси могли забити гол у роздягальню, але П'ятов врятував після удару Філіповича головою.

У другому таймі бєларуси тричі хапалися за голови біля наших воріт. Головою поруч зі стійкою пробив Мартинович, зі штрафного Кривець пробив у стійку.

Ще в одному епізоді врятував Хачеріді.

Господарі були ближчі до голу і таки забили. Але у свої ворота. Після подачі Коноплянки зліва Будковський не дістав м'яча, а Мартинович коліном зрізав м'яч у дев'ятку власних воріт.

У господарів був шанс на першій хвилині компенсованого часу, але Філіпенко пробив по горобцях. А на третій компенсованій хвилині наші втекли у контратаку після кутового, яку ударом по порожніх воротах завершив Сидорчук. 2:0 - не по грі, але перемога в кишені.

12 жовтня у Львові Україна приймає Македонію.

Нагадаємо, 8 вересня Україна програла Словаччині в стартовому матчі відбору Євро-2016.

Наші суперники по групі: Іспанія, Македонія, Люксембург, Словаччина та Бєларусь.

За пісню про Путіна затримали більш ніж сотню фанатів

Під час матчу місцеві фанати зарядили "Слава Україні!", а наші відповідали "Героям слава!". Крім того, бєларуси завели революційну "Воины света". На початку матчу фанати заспівали "Путін – х*йло".

Відразу після закінчення матчу співробітники комітету державної безпеки Бєларусі затримали більш як сотню футбольних уболівальників. Місцеві ЗМІ припускають, що це може бути пов'язано зі скандуванням нецензурних пісень про президента РФ Володимира Путіна, повідомляє російський канал "Дождь".

Під час матчу правоохоронці ніяк не втручалися в те, що відбувається. Затримання пройшли вже за межами стадіону. 10 жовтня відбудеться суд. Найпевніше, уболівальників покарають штрафами і депортацією, проте можливий і арешт на 15 діб, уточнює канал.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1016 | Додав: adminA | Теги: КДБ, пісню, Бєларусь, україна, сотні фанатів, Путіна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]