Пт, 2024-03-29, 07:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:40
Україна програла Німеччині. Фоменко: це справжня "машина". ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

У Ліллі (Франція) ввечері 13 червня відбувся матч першого туру групового етапу у квартеті С, в якому збірна України зустрічалася з командою Німеччини і програла з рахунком 0:2, передає УНІАН.

Доля матчу була вирішена на початку гри. На 19-й хвилині німці заробили штрафний, і Мустафі головою забив м'яч у сітку воріт П'ятова після подачі Крооса зі стандарту. В цьому епізоді позиційної помилки припустився Сидорчук, який не зміг нейтралізувати суперника.

Надалі українці мали моменти зрівняти рахунок, а наприкінці першого тайму після серії атак навіть забили гол у ворота суперника. Але арбітр справедливо зафіксував офсайд у цьому епізоді.

Після перерви німці більше володіли м'ячем, але по-справжньому небезпечних моментів, до пори до часу, так і не створили. Наприкінці матчу українці спробували влаштувати штурм воріт суперника, але домогтися успіху не зуміли.

А найреальнішу можливість нашій команді надали... самі німці, коли виникла неузгодженість між захисником і воротарем Ноєром, і м'яч ледь не влетів у порожні ворота суперника.

А вже в доданий арбітром час, на 92-й хвилині, Месут Озіл в контратаці з флангу віддав пас на Бастіана Швайнштайгера, що тільки-но вийшов на заміну, який ефектним ударом увігнав м'яч у ворота і поставив крапку в цьому матчі.

Німеччина - Україна - 2:0

Голи: Мустафі, 19, Швайнштайгер, 90+2.

Н: Ноєр, Мустафі Ш., Хектор, Боатенг, Хеведес, Дракслер (Шюррле, 78), Кроос, Хедіра, Озіл, Мюллер, Гетце (Швайнштайгер, 90).

У: П'ятов, Хачеріді, Федецький, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Зозуля (Селезньов, 66), Коваленко (Зінченко, 74), Сидорчук, Ярмоленко, Коноплянка

Попередження: Коноплянка 68

Фоменко: основне - відновити хлопців, і особливо - психологічно

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував поразку команди в першому матчі Євро-2016 з Німеччиною і розповів, що чекає від своєї команди в наступних матчах, повідомляє SportArena.

"Справа в тому, що ми самі прекрасно розуміємо, що це була за гра. Але тепер це вже історія, треба рухатися далі. Основне - відновити хлопців, і особливо - психологічно, щоб футболісти відійшли від поразки. Ну і функціонально треба відновлюватися. Добре, що отримали мало карток... Думаю, гравці чудово розуміють, які матчі нас чекають далі, і що від них залежить", - почав Фоменко.

На запитання про нереалізовані плани на гру, тренер відповів так: "Не вийшло не дозволити суперникові забивати, ну і також не реалізували своїх моментів".

А говорячи про те, чим його здивувала Німеччина, зауважив: "Раніше ми не раз говорили, що Німеччина - це справжня машина, якій дуже важко протистояти. У результаті німці і стали такими, якими ми їх чекали, без сюрпризів".

Говорячи про вихід на поле Зінченка і Селезньова, Фоменко зауважив: "Зінченко - хлопець молодий, треба більше досвіду в таких матчах. Ну а що стосується Селезньова, то від нього потрібно в першу чергу внести зміни в атаці. Але те, що ми очікували бачити від Євгена, у нього не вийшло".

А на зауваження про те, що, можливо, в такому випадку краще було б зберегти у заявці більш досвідчених футболістів типу Гусєва, відреагував: "Без коментарів".

На українських уболівальників напали "російські" німці

Двох українських вболівальників пораненоі після нападу фанатів збірної Німеччини. Перед матчем на площі Шарля де Голля в Ліллі, де відпочивали як українські, так і німецькі вболівальники, все було спокійно. Але в один момент на площі з'явилися близько 50 німецьких молодиків у чорному одязі.

Деякі з них були в балаклавах. Вони кинули на площу синій фаєр, після чого згрупувалися і ринули на українських вболівальників. Українці намагалися дати відсіч, але до такої ситуації не були готові. За інформацією Sport.ua, нападників було близько 80 осіб. Вони почали кидати в бік українців пляшки і фаєри.

Унаслідок нападу в багатьох українців розбито голови. Крім того, німці відібрали в українських уболівальників фанатську атрибутику - прапори і шарфи. Бійка тривала кілька хвилин, після чого на площі з'явилися вісім поліцейських автозаків - це змусило нападників припинити бійку і розбігтися по вузьких вуличках міста.

Правоохоронці спочатку спробували наздогнати німців, але потім просто перекрили вулицю. Пізніше стало відомо, що принаймні одного нападника поліції вдалося затримати.

Champion.com.ua з посиланням на журналіста Миколу Василькову пише, що "за описом учасників ситуації, ці агресивні фанати були росіянами, що проживають у Німеччині, і діяли вони організовано".

Нагадаємо, 11 червня в Марселі відбулися зіткнення між російськими і англійськими фанатами. Постраждали десятки людей.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: Україна програла Німеччині, це машина, фоменко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]